Eddie Van Halen Birthday Bash by Damir Simic Shime & friends u Hard Placeu

Eddie Van Halen Birthday Bash by Damir Simic Shime & friends održat će se u Hard Placeu četvrtak 26.01.2024. Proslavit ćemo Eddie-ev 69. rođendan.


Ne nosi Eddie bez razloga titulu Greatest Of All Time jer je svojim inovativnim sviranjem i sjajnim pjesmama ostao velikim slovima zapisan u povijesti rock glazbe. Sjetit ćemo se hitova Van Halena uz sjajnu svirku Damira Šimića Shimeta i prijatelja. Shime, začetnik ovog projekta i par excellence gitarista, svirat će gitaru, a uz njega svira sjajna ekipa glazbenika: Berislav Blažević na klavijaturama, Marko Karačić – Karo na basu, Alen Frljak na bubnjevima te Roko Nikolic Rökindja na vokalu. Biti će tu i gosti – Lea Magzan, Siniša Vuco i Pišta. Pridružite nam se na grandioznoj gitarističkoj večeri posvećenoj Eddie Van Halenu uz A listu glazbenika koji će odati počast neprežaljenom gitaristi u Najvećem Malom Rock Klubu u gradu.

Vrata od 20h
Svirka oko 22:30h
Upad 6 eura

Slika: Hard Place

Povezani članci

KALANDRA & Lili Refrain @ Močvara Zagreb, 04.10.2024.

Norveški progresivni rock folk bend Kalandra dolazi u zagrebačku...

PANTERA @ Arena Stožice (LJUBLJANA), 31.01.2025

Presale: Fri, June 28 at 10am CET - eventim.si / oeticket.com / pantera.com https://www.eventim.si/.../pantera.../performance.html***http://racoonlive.eu/events***Heavy metal...

PIKNIK PARK (Linkin Park Tribute) @ Boogaloo, 26.10.2024.

U subotu, 26. listopada fanovi Linkin Parka u Zagrebu...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com