Avril Lavigne osvojila Pulu: Čarobna noć u Areni

Piše: Nina Hrs

Dolazak na koncert Avril Lavigne u pulskoj Areni 17. lipnja 2024. bio je ispunjenje dugogodišnjeg sna. Još uvijek u nevjerici, srce mi je počelo treperiti dok sam osvještavala da se to stvarno događa. Glazba Avril Lavigne prati me od desete godine; njezine pjesme bile su moj stalni pratilac, utočište u teškim trenucima. Ta rock princeza, čija je glazba oblikovala živote mnogih, sada je napokon tu, ispred mene.

Iščekivanje i sreća rasli su kako se približavalo 22 sata. Prije izlaska Avril na pozornicu, nastupila je predgrupa Kraj Programa, koja je svojom energijom i emocijama oduševila publiku. Bilo je pravo otkriće čuti ih, a njihova izvedba bila je dirljiva i snažna, ostavljajući nas nestrpljivima za glavni događaj večeri.

Napokon, trenutak je stigao. Avril Lavigne sa svojim izvrsnim bendom stupila je na pozornicu. Zvuk moćnih bubnjeva odjekivao je našim srcima, a uzbuđenje je raslo poput vala u publici. Avril svojom pojavom izaziva stanje euforije, uz vriskove sreće koje su ispuštale djevojke, žene, ali i poneki muškarci.

Njezin prvi stih vratio me u jednostavnije doba kada sam bila tinejdžerica u poderanim trapericama i s tamnom crnom šminkom. Avril je bila dio mog odrastanja koji nikada neću zaboraviti. Potaknula je u meni već postojeću buntovnicu da bude još snažnija, što me izgradilo u osobu s jačim karakterom. Slušajući “Complicated” sa suzama u očima, vratila sam se u trenutak kada sam sa 13 godina sjedila za tatinim kompjuterom, preslušavala tu pjesmu iznova i iznova, pjevajući i plešući, dok je moj brat igrao WoW pokraj mene.

Njezin vilinski glas odveo me dalje od svih briga i stresa, oslobađajući moje srce poput zarobljenog leptira. Sreća i zahvalnost preplavile su me zbog svih glazbenika koji svojim djelima uljepšavaju živote i vraćaju ljude u stanje bezbrižnosti, jednostavnosti i ljepote. Publika je skakala, plakala, smijala se, a osjećaj zajedništva bio je snažan. Dijelili smo taj poseban, čarobni svijet koji je stvorila Avril, s kojim svatko u publici može rezonirati. Njezina glazba nosi bunt, sanjivost, nevinost i iskrenost, a svi prisutni sigurno su otišli kući s toplinom u srcu i osmijehom na licu.

Avrilin nastup bio je impresivan i iznenađujuće energičan. Nakon svih tih godina, i dalje je puna života i ljubavi prema svojoj publici. Oba njezina outfita bila su totalni hit, a dolazak malog orkestra na pozornicu bio je posebno emotivan trenutak. Uz video iz “Head Above Water”, taj dio koncerta bio je uistinu filmski, epski i čaroban.

Ova noć u pulskoj Areni bila je savršena, ispunjena srećom i zahvalnošću. Avril Lavigne stvorila je magiju koja će trajati u srcima svih prisutnih. Hvala joj na kreiranju tog jedinstvenog girly rock žanra koji je očarao mnoge mlade ljude, potičući ih da budu ono što zaista jesu. Hvala svima koji su dijelili taj trenutak i rezonirali s njim. Takvi trenuci podsjećaju nas koliko volimo život, baš kao što pjeva u mojoj najdražoj pjesmi “Innocence”: “This moment is perfect, please don’t go away, I need you now, and hold on to it, don’t you let it pass you by”.

Povezani članci

KALANDRA & Lili Refrain @ Močvara Zagreb, 04.10.2024.

Norveški progresivni rock folk bend Kalandra dolazi u zagrebačku...

PANTERA @ Arena Stožice (LJUBLJANA), 31.01.2025

Presale: Fri, June 28 at 10am CET - eventim.si / oeticket.com / pantera.com https://www.eventim.si/.../pantera.../performance.html***http://racoonlive.eu/events***Heavy metal...

PIKNIK PARK (Linkin Park Tribute) @ Boogaloo, 26.10.2024.

U subotu, 26. listopada fanovi Linkin Parka u Zagrebu...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com