INTERVJU: Kraj Programa o dojmovima nakon velikog koncerta u pulskoj Areni

Tjedan dana nakon fantastičnog koncerta Avril Lavigne u pulskoj Areni, popričali smo s Đinom Škulić, frontmenicom benda Kraj Programa koji su imali čast biti predgrupa na ovom velikom koncertu. Kakvi su dojmovi nakon nastupa, pročitajte u nastavku.

Sada kada su se slegli dojmovi, kako vam je bilo nastupati u pulskoj Areni?

Bilo je fenomenalno, ne postoji druga riječ za opisati to iskustvo. Organizacijski i produkcijski je sve bilo na stvarno visokoj razini, publika je bila odlična, ambijent prekrasan. Ovo nas je sada definitivno napunilo za idućih nekoliko godina.

Kako je došlo do toga da ste odabrani za predgrupu Avril Lavigne?

Povezali smo se s promotorima Charm music sa željom da nas ubace kao predgrupu na jedan od koncerata koji su organizirali, taj gig nismo dobili ali smo ostali u kontaktu jer im se svidjela naša glazba. Kada su slagali popis potencijalnih predgrupa za koncert Avril kontaktirali su našeg izdavača s idejom da nas predlože njezinom menadžmentu, mi smo naravno pristali i čekali povratnu informaciju.

Jeste li imali tremu i jeste li i inače fanovi Avril?

Mogu reći u svoje ime da je Avril dosta utjecala na mene u periodu kad je izbacila prva dva albuma, ja sam tad tek kretala u neke bendovske priče i ona mi je bila super primjer da se može 🙂 Trema prije nastupa je svakako bila prisutna ali je nestala čim smo izašli na pozornicu i vidjeli publiku koja je bila stvarno super raspoložena.

Foto by: Vigo Mavrović

Jesu li vam se otvorile neke nove prilike nakon ovog nastupa?

Rekla bi da nam je najveća prilika bila ta da se predstavimo tako velikom auditoriju. Naš bend nije medijski previše zastupljen, sve radimo sami tako da je dosta teško uopće doći do nekih kanala promocije što je ponekad frustrirajuće jer svaki put kad nas ljudi uhvate „live“ kažu da ne mogu vjerovati da ranije nisu čuli za nas i da je to što radimo super. Tako je bilo i u Puli, inbox nam gori već tjedan dana od super komentara i podrške. Nadam se da će to možda otvoriti vrata za neki veći broj svirki u budućnosti.

U našem prvom intervjuu smo baš dozvali sreću jer je doslovno tjedan dana nakon našeg razgovora bilo objavljeno da svirate u Areni. 🙂 Pa hajde da probamo opet okušati sreću – za koga biste baš voljeli otvoriti koncert?

Da da, to je bilo super jer smo komentirali da nikad nismo svirali u Puli, sad mogu reć da za prvi nastup u tom gradu Arena stvarno nije loša 🙂 Joj ne znam koga da prizovemo sljedećeg, još smo pod dojmom prilike da otvaramo za Avril da mogu samo reći da bi bila čast otvarati za bilo kojeg izvođača domaćeg ili stranoga koji ima ovako dobru organizaciju i produkciju.

I za kraj, gdje vas iduće možemo slušati?

U procesu smo bookiranja nastupa za jesen i zimu, a ono što trenutno možemo potvrditi je nastup na otvaranju Ljeta na Zagrebačkom Velesajmu 30.8. gdje ćemo biti headlineri, ovim putem se zahvaljujemo organizatorima i pozivamo sve Zagrepčane da dođu u čim većem broju 🙂

Foto by: Vigo Mavrović



Povezani članci

KALANDRA & Lili Refrain @ Močvara Zagreb, 04.10.2024.

Norveški progresivni rock folk bend Kalandra dolazi u zagrebačku...

PANTERA @ Arena Stožice (LJUBLJANA), 31.01.2025

Presale: Fri, June 28 at 10am CET - eventim.si / oeticket.com / pantera.com https://www.eventim.si/.../pantera.../performance.html***http://racoonlive.eu/events***Heavy metal...

PIKNIK PARK (Linkin Park Tribute) @ Boogaloo, 26.10.2024.

U subotu, 26. listopada fanovi Linkin Parka u Zagrebu...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com