Crnilo: The Ossuari, Chanis & A Gram Trip @ AKC Attack, 29.09.2024.

Ukoliko je okultno prizivanje unutar rock temelja nešto u čemu se pronalazi vaš bitak, onda je iduća svirka baš ono što vam treba. Epski nedjeljni šabat je ono što nudimo. 𝗜𝘇𝗮 𝘀𝘃𝗶𝗷𝗲𝗰́𝗮, 𝘇𝗮𝗽𝗮𝗹𝗷𝗲𝗻𝗶𝗵 𝗹𝘂𝗯𝗮𝗻𝗷𝗮 𝗶 𝗱𝗶𝗺𝗮 𝘀𝗺𝗶𝗷𝗲𝘀̌𝗻𝗶𝗵 𝗰𝗶𝗴𝗮𝗿𝗲𝘁𝗮 se skriva svetkovina čiji je cilj da intrigira i zabavi, ali i da nas odvede u neko mjesto koje postoji u nekom od predjela mozga koji ne koristimo.

Sad, kako to sve ionako čuči u nama, red je da glazbom otvorimo portal u kojem se crnilo i sporina susreću. Dopustite da vas te nedjelje izbavimo iz zla s još malo zla:

𝗖𝗿𝗻𝗶𝗹𝗼:
𝗧𝗛𝗘 𝗢𝗦𝗦𝗨𝗔𝗥𝗬
heavy occult rock, Italija
𝗖𝗛𝗔𝗜𝗡𝗦
hypnotic doom, Slovenija
𝗔 𝗚𝗥𝗔𝗠 𝗧𝗥𝗜𝗣
stoner doom, Zagreb
𝟮𝟵.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟰. // 𝟮𝟬𝗵 // 𝟴/𝟭𝟭€
𝗨𝗹𝗮𝘇𝗻𝗶𝗰𝗲: https://bit.ly/4dWRf3n


𝗧𝗛𝗘 𝗢𝗦𝗦𝗨𝗔𝗥𝗬 su talijanski okultni rock band koji svoj početak smješta u kasne 60’-e i kraj kontrakulture koja je jela puno previše LSD-a da bi ostala borbenom cjelinom. 𝗠𝗶𝗿 𝗶 𝗹𝗷𝘂𝗯𝗮𝘃 𝘀𝘂 𝘁𝗮𝗱𝗮 𝘇𝗮𝗽𝗼𝘀𝗷𝗲𝗹𝗲 𝗻𝗲𝗸𝗲 𝗱𝗿𝘂𝗴𝗲 𝘀𝗶𝗹𝗲 𝗶 𝗼𝗸𝘂𝗹𝘁𝗻𝗼 𝗷𝗲 𝗽𝗼𝘀𝘁𝗮𝗹𝗼 𝗼𝗻𝗼 𝗰̌𝗲𝗺𝘂 𝘀𝗲 𝘁𝗮 𝗴𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝗰𝗶𝗷𝗮 𝗻𝗮𝗱𝗮𝗹𝗮. Sad, u svakoj dekadi ima zaljubljenika u tu eru i naši gosti nisu nimalo drugačiji. Zvuk je suvremen, fuzz je postojan. Ipak, ukoliko se nalazite ispunjeni radovima 𝗖𝗼𝘃𝗲𝗻-𝗮 ili onoga što danas u nekoj mjeri rade 𝗨𝗻𝗰𝗹𝗲 𝗔𝗰𝗶𝗱, e onda je ovaj kvartet vaš soundtrack filma koji još nije snimljen.

https://facebook.com/TheOssuary
https://www.instagram.com/theossuary_band
https://scr-the-ossuary.bandcamp.com

𝗖𝗛𝗔𝗜𝗡𝗦 su kopile dvojice nekoć mladih satanista koji su svoju ljubav spram priča ala Acid King uzeli kao svoje normalno. Dislocirani između raznih projekata, lanci se povremeno skupljaju kako bi dežuranu javnost sablaznili još jednom, baš onda kada se najmanje nadamo. Zagrebačka publika ih je mogla sreste jedne godine na Oluji u Močvari, ali od tada je prošlo dosta jer u međuvremenu se 𝘇𝘃𝘂𝗸𝗼𝘃𝗻𝗮 𝗱𝗿𝗼𝗻𝗮𝘇̌𝗮 𝘃𝗶𝘀̌𝗲 𝗽𝗿𝗲𝗺𝗷𝗲𝘀𝘁𝗶𝗹𝗮 𝘀𝗽𝗿𝗮𝗺 𝗵𝗶𝗽𝗻𝗼𝘁𝗶𝗰̌𝗸𝗮 𝗱𝗼𝗼𝗺𝗮 u koji se radije vraćaju. Reklo bi se u neko drugo razdoblje kada je ova mjuza bila mlada i tek postajala suvremenom. Usudimo se reći da ima nešto i 𝗗𝗮𝗻𝘇𝗶𝗴-𝗮𝘀𝘁𝗼 u cijeloj ovoj torturi što ih izdvaja od navale izvođača slična zvuka.

https://facebook.com/ChainsOfficial
https://www.instagram.com/chains.official
https://chains.bandcamp.com

𝗔 𝗚𝗥𝗔𝗠 𝗧𝗥𝗜𝗣 svoj stoner doom grade temeljito. Uzimajući inspiraciju od 𝗗𝗼𝗽𝗲𝘁𝗵𝗿𝗼𝗻𝗲 𝗳𝗮𝘇𝗲 𝗘𝗹𝗲𝗰𝗿𝗶𝗰 𝗪𝗶𝘇𝗮𝗿𝗱𝗮, polako i sigurno rastu u lokalnu usporenu silu. Svaki nastup je sve jači, svaki urlik sve više boli, svaki rif kao da pogađa baš tamo gdje bi i trebao. Prava je šteta da na Bearstoneu nisu zagazili spram velikog stagea jer njihova promocija tripoidne sporosti je bila prava poslastica u moru pomalo preveselih izvođača. Prvi album je vani. Nove pjesme se rade. 𝗣𝗿𝗶𝗽𝗿𝗲𝗺𝗶𝘁𝗲 𝗯𝗼𝗻𝗴𝗼𝘃𝗲, 𝗻𝗮𝗷𝗯𝗼𝗹𝗷𝗲 𝘇𝗲𝗹𝗲𝗻𝗲 𝗵𝗲𝗱𝗼𝘃𝗲 𝗶 𝗽𝗿𝗮𝘃𝗮𝗰 𝗔𝘁𝘁𝗮𝗰𝗸!

https://web.facebook.com/agramtrip
https://www.instagram.com/agramtrip/
https://agramtrip.bandcamp.com

𝗦𝗮𝘁𝗻𝗶𝗰𝗮:
Vrata: 20.00
Chains 20.15 – 21.00
A Gram Trip 21.15 – 22.00
The Ossuary 22.15 – 23.00

𝗖𝗿𝗻𝗶𝗹𝗼 𝗕𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴:
www.facebook.com/manifest.crnila
www.instagram.com/crnilo_booking www.tiktok.com/crnilo.booking

𝗔𝗞𝗖 𝗔𝘁𝘁𝗮𝗰𝗸:
www.attack.hr
www.facebook.com/akc.attack
www.tiktok.com/akc.attack 

Povezani članci

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com