Britanska elektro hip-hop senzacija Stereo MC’s vraća se u Zagreb! 

 U ponedjeljak, 9. studenog 2024., zagrebački klub Boogaloo ugostit će ovaj legendarni bend poznat po svom prepoznatljivom zvuku i nevjerojatnoj energiji na nastupima.
Publika može očekivati nezaboravan spoj najvećih hitova i novih pjesama koje će se naći na nadolazećem albumu, planiranom za 2025. godinu.

“Puno je novog glazbenog materijala koji razvijamo. Dio je usmjeren prema klubskoj sceni koja odgovara našoj etiketi, dok se dio vraća poznatom zvuku Stereo MC’s,” otkriva Rob Birch. “Radimo na tome da svaki komad glazbe osjetiš na plesnom podiju, ali i u srcu.”

Stereo MC’s osnovali su pjevač Rob Birch i DJ i producent Nick Hallam sredinom osamdesetih, inspirirani ljubavlju prema hip-hopu, funku i elektroničkoj glazbi. Svojim trećim albumom “Connected” iz 1992. godine, koji uključuje hitove poput “Connected” i “Step It Up”, osvojili su publiku diljem svijeta te postali jedno od najvažnijih imena u žanru.

Nakon desetljeća stvaranja, bend je zadržao prepoznatljiv stil, surađujući s brojnim umjetnicima te nastupajući diljem svijeta. Uz najveće hitove, zagrebačka publika bit će među prvima koja će čuti nove pjesme s nadolazećeg albuma, a podršku nastupu Stereo MC’s pružit će i DJ Krnya, sa svojim jedinstvenim stilom i 38 godina iskustva na sceni.

Early bird ulaznice do 10. listopada bit će dostupne po cijeni od 25 eura u sustavu Entrio, dok će redovna cijena ulaznica iznositi 30 eura, a na dan koncerta 35 eura.

Ne propustite priliku doživjeti ovaj kultni bend uživo i zaplesati uz zvukove koji i danas zvuče jednako svježe kao i prije trideset godina!

Naslovna slika: Boogaloo

Povezani članci

System of a Down & Killswitch Engage tribute oduševili Zagrebačku publiku

Nakon prošlogodišnjeg koncerta (gotovo na isti datum) Chop Suey...

Davor Čukelj predstavlja novi spot “Razlog za smijeh”

Davor Čukelj, kantautor iz Zaprešića, nakon nekoliko singlova s...

Potpuna tmina i beznađe ovaj ponedjeljak u Močvari: ukazat će se Ellende i Groza!

Germanski black metal obuzet će Močvaru u ponedjeljak, 14....

Dark Funeral i Fleshgod Apocalypse sredinom siječnja u Boogaloou!

Nakon gotovo 15 godina black metal giganti Dark Funeral...

PO’ METRA CRIJEVA stiže za Halloween u VIB!

Četvrtak, 31.10.2024.Vintage Industrial Po' Metra Crijeva su Ča-Metal™ bend. Šesteročlana...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com